Produse

Regenerare Baterii

Societatea noastră realizează procese de regenerare a bateriilor și acumulatorilor. Procedeul se poate realiza pe toate tipurile de acumulatori plumb-acid utilizaţi în automobile, electrocare, stivuitoare, aplicaţii industriale, telecomunicaţii, inclusiv cei din categoria "fără întreţinere" cum ar fi AGM VRLA, Gel, OPzV.

Uzura bateriilor pe bază de plumb acid apare în timp sub forma acumulării a unui strat de sulfat de plumb pe electrozi. Totodată, în urma încărcărilor repetate și a reacțiilor chimice scade concentrația electrolitului. Acești factori determină creșterea rezistenței interne a bateriei și scăderea capacității acesteia. În prezent aproximativ 90% din baterii își incheie ciclul de viață datprită fenomenului de sulfatare. Acest fenomen se petrece în tip, afectând bateria progresiv pană când aceasta nu mai poate fi utilizată.

Funcționare

Rezultatele după procedura de regenerare a unei baterii se văd imediat. La o săptămână după operaţiune, în condiţii de exploatare normală acumulatorul va ajunge să funcţioneze aproape de întreaga sa capacitate.

De menționat este faptul că procedura de regenerare nu face minuni și ca atare nu poate regenera orice baterii. Pentru ca procedeul să dea rezultate de care dumneavoastră sa fiți mulțumiți și noi să vă putem oferii garanția lucrării trebuie ca bateria să îndeplinească anumite condiții tehnice.

Operațiunea de regenerare a bateriei durează între 5-14 zile, iar la finalul acesteia pe langa garanția oferită, veți primi două rapoarte de măsurare a capacității (capacitatea initială și capacitatea după regenerare) și alte două rapoarte de măsurare a tensiunii elementelor bateriei (inițial și final).