Produse

Despre noi

Puterea parteneriatului

Lucrați cu noi și vă vom împărtăși PUTEREA PARTENERIATULUI deoarece prioritatea noastră numărul 1 sunteți dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție gama, serviciile și expertiza tehnică a celei mai mari rețele de furnizori din Europa și America de Nord, astfel încât să puteți crește performanța utilajelor comandând baterii și redresoare de la un furnizor adaptat nevoilor dumneavoastră.

Societatea noastră este capabilă să ofere o gamă largă de baterii, încărcătoare și accesorii pentru tracțiune și cicluri profunde, pentru multe vehicule / aplicații industriale și motrice, inclusiv vehicule electrice, stivuitoare, manipularea materialelor, măturători de podea și Nacele sau platforme de acces. Inginerii noștri cu experiență în domeniul bateriilor și întreținerii pot oferi un serviciu rapid și eficient. Echipați cu tehnologie modernă, inginerii noștri sunt disponibili pentru a oferi montarea, întreținerea, curățarea bateriei și chiar regenerarea acestora.

Parteneriatul cu Battery Shop Akita înseamnă că beneficiați de o serie de mărci, fără părtinire, inclusiv producători renumiți de baterii precum Rolls, Trojan, NBA, VMF, Optima, Odyssey, US Battery, Zenith, Ecobat și VARTA, printre multe altele. De asemenea, veți obține un avantaj competitiv din cunoștințele experților noștri și îngrijirea ulterioară absolut necesară.

Principalul nostru furnizor este expertul numărul unu în lume în tehnologia plumbului și totodată producătorul principal al lumii, cee ace ne perimite să garantăm astfel calitatea superioară a bateriilor și acumulatorilor.

Battery Shop Akita (baterii-acumulatoare.ro) furnizează baterii care sunt alegerea numărul unu pentru clienți în toate tipurile de aplicații, în întreaga lume. Logistica excelentă ne permite să vă oferim toate serviciile optime putând efectua livrări din stoc în toată  țara în 24 de ore . Depozitul nostru deține un stoc permanent pentru cele mai utilizate baterii asigurând acest termen de livrare, însă datorita rețelei de frunizori exstinse putem aduce în cel mai scurt termen orice tip de baterie pentru aplicațiile dumneavoastră industriale.