Produse
Baterie semitractiune 12V 110Ah marca VMF

Baterie semitractiune 12V 110Ah marca VMF

Producător:VMF
Cod produs: 95804
SKU : 95804
Disponibilitate: Pre-Comandă (3-15 zile)
  • 683,00 RON

  • Fără TVA: 573,95 RON
Credit module tbi bank RO 3.4.0

181.13 Lei x 4 rate


Etichete: Baterie, Semitractiune, VMF,

Bateriile de semi-tracțiune VMF sunt alegerea preferată pentru vehiculele comerciale cu consumatori suplimentari, care au cerințe foarte mari asupra aprovizionării cu energie și sunt adesea expuse la vibrații.  Bateriile VMF de semitractiune respectă specificațiile EN (standard EN 2) și rezistență la vibrații V1, având o autodescărcare minimă datorită tehnologiei hibride pentru o perioadă de până la 12 luni.

Totodată bateriile de Semi-tracțiune VMF sunt folosite și pentru alimentarea cu energie a utilajelor de manipulare mărfuri precum transpaletele / lize electrice, nacele sau alte aplicații ce necesită baterii deep-cycle dar care nu sunt intens folosite. Bateria de semitractiune VMF este ideală pentru aplicații de pornire și furnizare de energie, precum și pentru utilizarea pe termen scurt și mediu ca baterie deep-cycle. Ea oferă o durată de viață suficientă, chiar și în cele mai grele condiții de utilizare. Datorită tehnologiei sale avansate, bateria poate rezista la vibrații severe, ceea ce face ca aceasta să fie ideală pentru utilizarea în aplicații industriale și mobile.

Acumulatorii VMF de semitracțiune sunt construiți cu separatoare de fibră de sticlă ceea ce le oferă o stabilitate după descărcările adânci, resistență la vibrații și au o durată de viață extinsă.

De asemenea acumulatorii de semi-tracțiune VMF oferă o putere de pornire suficientă pentru aplicațiile industriale și sunt special concepute pentru a o face chiar și dupa o lungă perioadă de inactivitate sau după o descărcare adâncă.Pre-Comandă (3-15 zile)
Specificații Tehnice
Tensiune baterie 12V
Curent de pornire CA (A) 680A EN
Numar de cicluri cf. IEC 896-2 350 cicluri la 70% adâncime descărcare (Dod)
Capacitate @c10 / 10Hr 110Ah
Dimensiuni, L x W x H (mm) 347 x 173 x 234 mm, inclusiv inaltimea bornelor
Greutate (kg) 23 kg
Tehnologie baterie Pb-Acid cu placi plane, inundată cu întreținere
Tip baterie Semitracțiune cu scop dublu (dual puropse), descărcare adâncă și pornire
Utilizare Pornire pentru utilaje cu consumatori multipli și/sau transpalete electrice, mașini de spălat podeaua, măturători, nacele sau platforme de ridicat.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun