Produse
Baterie auto OPTIMA Yellow TOP 12V 38Ah YTR2.7

Baterie auto OPTIMA Yellow TOP 12V 38Ah YTR2.7

Producător:OPTIMA
Cod produs: YTR2.7
Disponibilitate: Pre-Comandă (3-15 zile)
  • 915,00 RON

    1.147,00 RON   20% reducere
  • Fără TVA: 768,91 RON
Credit module tbi bank RO 3.4.0

239.25 Lei x 4 rate


Etichete: Baterie-Optima, Yellow-Top, Dual-Purpose,

Avantajele Yellowtop®

Bateria AGM de înaltă performanță YELLOWTOP® este una dintre puținele baterii auto de pe piață care este cu adevărat cu dublă utilizare. Cu o putere de pornire premium și capacități impresionante de descărcare repetată, această baterie rezistentă este perfectă și pentru vehiculele de astăzi care sunt pline cu accesorii. Rezistența sa internă scăzută oferă o putere mai consistentă și timpi de reîncărcare mai rapizi.

Beneficiile cheie ale bateriilor OPTIMA YELLOWTOP® includ bateria cu ciclu profund și puterea de pornire OPTIMA, durata de viață de până la 3 ori mai lungă, rezistență de 15 ori mai mare la vibrații, rezistentă la scurgeri, montabilă în aproape orice poziție, fără întreținere și mai mult de 300 de cicluri descărcare/reîncărcare. 

Bateriile OPTIMA YELLOWTOP® funcționează foarte bine pentru vehicule offroad sau de curse, tractoare sau utilaje de construcții.


Bateriile OPTIMA sunt alegerea pasionaților de performanță care doresc să adauge mai multă putere aventurilor lor. Datorită tehnologiei brevetate SPIRALCELL & PUREFLOW TECHNOLOGY®, aceste baterii sunt de până la 15 ori mai rezistente la vibrații, ceea ce înseamnă că pot suporta multe abuzuri atât pe șosea, cât și în afara ei și oferă de până la trei ori durata de viață a unei baterii tradiționale inundate.

Grilele pentru baterii OPTIMA sunt construite din plumb pur 99,99%. Puritatea plumbului oferă rezistență internă mai mică pentru putere suplimentară și reîncărcare mai rapidă, rezistență la coroziune pentru o viață mai lungă și auto-descărcare redusă atunci când este depozitat pe raft.

Legăturile care conectează celulele sunt mult mai robuste decât sudurile pentru pietre funerare care se găsesc în mod obișnuit în majoritatea celorlalte baterii. Aceste conexiuni robuste permit un transfer mai bun de energie, atât atunci când încărcați bateria, cât și când aveți nevoie de ea pentru a furniza energie.

Separatoarele OPTIMA (AGM) rețin electrolitul ca un burete pentru a elimina scurgerea acidului. Fiecare baterie fără întreținere este, de asemenea, complet sigilată, prevenind coroziunea și scurgerile de acid.


Pre-Comandă (3-15 zile)
Specificații Tehnice
Tensiune baterie 12V
Curent Pornire EN (A) 460A
Capacitate @c20 / 20Hr 38Ah
Dimensiuni, L x W x H (mm) 237 x 129 x 227 mm
Greutate (kg) 12 kg
Bornă normală (- / +)
Tehnologie baterie AGM fără întreținere cu plumb-pur
Tip baterie dual-purpose deep cycle
Utilizare pornire și alimentare consumatori auxiliari la autovehicule offroad sau de curse, utilaje de constructii sau agricole, inclusiv rulote / caravane

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun