Produse
Baterie Tracțiune Rolls 6 FS L16 | 6V 375Ah

Baterie Tracțiune Rolls 6 FS L16 | 6V 375Ah

Producător:Rolls Canada
Cod produs: 6-FS-L16
Disponibilitate: Pre-Comandă (3-15 zile)
  • 2.043,23 RON

  • Fără TVA: 1.717,00 RON
Credit module tbi bank RO 3.4.0

124.14 Lei x 24 rate


Etichete: Baterie Rolls, 6-FS-L16, Deep cycle, Echivalent Trojan

ROLLS - Baterii deep cycle premium

Înființată în 1935, Surrette Battery Company Ltd. este mândră de a fi unul dintre principalii producători de baterii plumb-acid din America de Nord și singurul producător independent de baterii din Canada. Din 1959, compania se află în Springhill, unde producem o gamă largă de baterii premium cu ciclu profund marca Rolls pentru utilizare în aplicații pentru energie regenerabilă, marină, energie electrică și cale ferată. Bateriile inundate și sigilate de tip AGM & GEL VRLA sunt recunoscute la nivel internațional pentru fiabilitatea lor, durata de viață a ciclului și calitatea remarcabilă.

Odată cu creșterea continuă a cererii de baterii pe piețele dure de astăzi, fiabilitatea este cheia. Bateriile Rolls de 6V, 8V și 12V încorporează un design al plăcilor cu o suprafață mult mai mare de contact și o pasta mult mai densă  ce le conferă o performanță mult mai ridicată, mai ales în cazul descărcărilor adânci.

În 2019, Rolls Battery a îmbunătățit performanțele bateriilor sale inundate cu ciclu adânc premium cu introducerea aditivului de carbon Advanced NAM, îmbunătățind astfel eficiența încărcării, capacitatea bateriei și durata de viață (crescând numarul de cicluri).

Aditivul avansat de carbon NAM îmbunătățește și mai mult performanța și fiabilitatea dovedită deja de bateriile premium Rolls induntate cu ciclu adânc de descărcare (deep cycle).

Durata de viață a bateriilor plumb-acid este afectată de o varietate de condiții de funcționare inclusiv adâncimea de descărcare, tensiunea și curentul. Noua tehnologie face ca bateriile Rolls să accepte un current mai mare de încărcare, astfel bateriile Rolls cu tehnologia Advanced NAM vor putea atinge starea completă de încărcare rapid și eficient, menținând în același timp o încărcare echilibrată și reducând acumularea de sulfat și pierderea capacității în situații în care timpul de încărcare poate fi limitat.

Pentru mai multe informații și pentru a vizualiza gama completă de baterii ROLLS va rugăm să ne contactați sau să vizitați siteul producătorului www.rolls-battery.com  

Pre-Comandă (3-15 zile)
Specificații Tehnice
Tensiune baterie 6V
Capacitate @c5 / 5Hr 300Ah
Capacitate @c20 / 20Hr 375Ah
Greutate (kg) 51
Tehnologie baterie Pb-acid, inundată cu întreținere
Tip baterie Tracțiune
Utilizare Nacele, Transpalete electrice, instalații solare / eoliene și alte aplicații similare

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun