Produse

Reparații Redresoare

Reparații Redresoare

Dupa cum știți viața bateriilor, în special a celor industriale poate fi afectată de performanțele redresorului și nu de puține ori importanța scăzuta acordată acestuia face ca viața bateriei să se scurteze dramatic. În întâmpinarea acestor probleme, societatea noastra vă oferă o gamă completă de servicii precum :

 1. Reparații redresoare
 2. Prestam servicii de reparatii redresoare la sediul dumneavoastra sau la service-ul nostru din Giurgiu, str.Negru Voda, nr.160. Reparațiile se efectuează în urma unui deviz acceptat și beneficiază de 6 pana la 24 luni garanție.

 3. Modernizări redresoare
 4. În prezent multe redresoare deși funcționează sau par sa funcționeze în parametri sunt echipate rudimentar cu indicatoare led și chiar fără protecții (a principalelor componente sau a bateriei) acestea efectuând o încărcare în ”orb” fară a putea depista eventualele probleme ce vor diminua durata de viață a bateriei. În viziunea noastră un redresor trebuie să fie echipat și să îndeplinească funcții precum :

  • afisaj digital luminos pentru curentul de încărcare (astfel puteți observa daca curentul de încărcare este prea mare)
  • afisaj digital luminos pentru tensiunea bateriei (astfel, în cazul în care redresorul nu este prevăzut cu decuplare automată la terminarea încărcării sau aceasta funcție nu mai este realizează de aparat, se poate face o decuplare manuală la momentul oportun pentru a proteja bateria)
  • decuplare automată la terminarea încărcării (redresoarele mai vechi nu îndeplinesc această funcție ce usurează munca operatorului și protejează viața bateriei, redresorul urmând a efectua decuplarea automat la momentul potrivit)
  • timmer de siguranță (acestă funcție a devenit elemenară pentru funcționarea unui redresor datorită urmatoarelor două aspecte, încărcarea se poate face nesupravegheat pe timp de noapte în cazul în care una sau mai multe celule ale bateriei se defectează bateria nu va mai ajunge la tensiunea de decuplare specifică și redresorul va supra-încărca bateria diminuându-i durata de viață)
  • protecție termică pentru principalele două componente ale redresorului, transformatorul și puntea redresoare (acestea sunt cele mai scumpe elemente ale redresorului)
  • reglaj pentru curentul de încărcare (aici sunt două avantaje importante. Putem menține curentul de încărcare stabil la valoarea reglată astefel încât o baterie descărcată excesiv să nu potă absorbi un curent foarte mare de încarcare. În cazul în care aveți mai mai multe baterii cu capacități diferite și aceeași tensiune, cu ajutorul unui buton de reglaj puteți seta curentul de încărcare potrivit pentru fiecare dintre acestea)
  • siguranță ieșire (aceasta va proteja bateria în cazul în care curentul de încărcare depășește limita admisă)
 5. Diagnoză redresoare
 6. Dacă suspectați că redresorul dumneavoastră nu funcționează corespunzător sau pur și simplu doriți să efectuați o verificare a acestuia, specialiști noștri vor testa și evalua tehnic echipamentul în vederea stabilirii unui raport de diagnoză.

 7. Full service pe baza de contract de întreținere, pentru flota dumneavoastra de redresoare
 8. Efectuam service autorizat pentru întreținerea flotei dumneavoastră de redresoare conform unei agende stabilite de comun acord cu dumneavoastră.

 9. Oferim de asemenea suport tehnic în vederea soluționării problemelor tehnice ale redresoarelor dumneavoastră;